Pusat Produk

FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL

Katrangan singkat:

Alubotec Grade A komposit logam tahan geni becik kanggo proyek konstruksi amarga luwih entheng tinimbang bahan tradisional, luwih gampang digawe ing bentuk kompleks lan luwih gampang dipasang.Kajaba iku, padha nyedhiyani flatness unggul, kekiatan, stabilitas, abang geter lan ease saka pangopènan.Alubotec wis lulus tes NFPA285, EN13501-1, ASTM D1929, BS476-6, BS476-7 lan liya-liyane.Produk kasebut duwe resistensi geni sing apik, tahan cuaca lan sifat fisik, utamane ing rating geni lan kekuatan kulit, lan akeh digunakake ing macem-macem lapangan konstruksi.Kanggo entuk macem-macem warna lan gloss sing paling akeh kanthi daya tahan sing ora cocog, kita nutupi lembaran ACP kanthi resin Kynar 500 PVDF sing luar biasa angel lan stabil, saengga konsep sampeyan bakal katon ing pirang-pirang dekade Isih seger ing unsur kasebut.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL1
FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL2

Tes NFPA285

Alubotec®Komposit Aluminium (ACP) digawe kanthi terus-terusan ngiket rong kulit aluminium tipis ing loro-lorone inti termoplastik tahan api sing diisi mineral.Permukaan aluminium wis diolah lan dicet nganggo macem-macem cat sadurunge laminasi.Kita uga nawakake Komposit Logam (MCM), kanthi kulit tembaga, seng, stainless steel utawa titanium sing diikat menyang inti sing padha kanthi finish khusus.Loro Alubotec® ACP ​​lan MCM nyedhiyakake kekakuan lembaran logam sing kandel ing komposit sing entheng.

FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL3

Alubotec ACP bisa digawe nganggo alat kayu utawa logam biasa, ora ana alat khusus sing dibutuhake.Motong, slotting, punching, pengeboran, mlengkung, rolling, lan akeh Techniques Manufaktur liyane bisa gampang nggawe macem-macem meh tanpa wates wangun Komplek lan wangun.Panel komposit aluminium kelas A2 asring digunakake ing bangunan umum, kayata bangunan kantor, real estate komersial, rantai supermarket, hotel, bandara, transportasi subway, rumah sakit, galeri seni, galeri seni lan papan liyane kanthi syarat tahan geni sing dhuwur lan intensif akeh.

Dibandhingake karo Aluminium Solid, Alubotec A2 FR nduweni rega sing murah, bobot entheng, kekuatan dhuwur, permukaan alus, kualitas lapisan sing apik, insulasi sing apik, lan proses sing gampang.Iku panggantos saka produk tradisional-aluminium ngalangi, mathuk kanggo tembok geni dibutuhake dhuwur lan hiasan njero ruangan ruangan.

FR A2 ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL4

Spesifikasi

Jembaré panel

1220 mm

Ketebalan panel

3mm, 4mm, 5mm

Dawane panel

2440mm (dawa nganti 6000mm)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    GegandhenganPRODUK